May 6, 2010, 5:35 PM

Моята роля Жена е в играта 

  Poetry
789 0 1

 

 

Аз не искам да съм само приятел,

а сестра – няма как да ти бъда.

Моята роля Жена е в играта

и отказвам да я давам на друга.

 

Ако аз не съм вече Жената,

без която светът е пустиня,

слагам край и приключвам с лъжата.

Значи всичко е свършило – стига!

 

Ако все пак откриеш, че още

моят смях ти размахва крилете,

ако някога будиш се нощем

и към мен си протягаш ръцете,

 

потърси ме, опитай и може

вулкан - нежност из нас да избликне.

Не отлагай задълго, защото

само тръни край нас ще заникнат...

 

 

 

© Надя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??