28.07.2006 г., 12:47 ч.

Моята ръка в своята държиш 

  Поезия
569 0 2
Моята ръка в своята държиш,
Смело крачим ний заедно напред,
И не ни е страх, че е пълен мрак,
Вярваме, че светлината ще намерим пак...

Моята ръка в своята държиш,
И вървим със теб смело към върха,
И е все едно, че е тъй далеч,
Вярваме, ще стигнем заедно целта...

Моята ръка в своята държиш,
И аз здраво стискам твоята ръка,
Знаем, че докато двама се държим,
Нас не ни е страх, даже от смъртта...

21. 10.2005г.

© Весела Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • да, повтаря се- мога да го заменя с целта. Благодаря за отзива.
  • Да, послание е стиха ти, Веси. Във втория куплет върха е два пъти повторен - според мен едното е в повече. Поздравявам те.
Предложения
: ??:??