28.06.2006 г., 12:32 ч.

Моята сбъдната мечта 

  Поезия
2138 0 5

Моята сбъдната мечта


Когато бях сама...
...мечтаех да не съм сама.


Очите ти,
извивките на тялото ми да рисуват.
Устните ти,
чертите на лицето ми да очертаят.
Ръцете ти,
с мъжката си сила нека ме прегръщат.
Душите ни,
нека в едно се слеят.
Сърцата ни,
заедно да затуптят.


Сега , когато не съм сама...
...без дъх нека остана от любов по теб...
...мечтая никога да не остана сама,
никога да не остана без теб.


Това желая! За това мечтая!

© Йорданка Янчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??