20.10.2007 г., 20:42 ч.

Моята светлина живее от твоята 

  Поезия
714 0 7

Моята светлина живее от твоята.
Аз съм като луната - само отразявам
светлината на слънцето...
Като огледало,
пред което си се спряла
навярно за малко -
само за да се огледаш...
и да отминеш.
Нямам рамка, подходяща за теб.
Нито бои, с които
да те нарисувам сполучливо.
А и не съм добър художник -
по памет не умея да рисувам.
Защо просто не поостанеш?

© Калоян Кънев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??