26.02.2009 г., 18:49 ч.

Моята същност 

  Поезия
672 0 0
Душата ми е огън,
душата ми е лед,
запалена цигара, въглен,
езеро замръзнало до огледално.

Вгледат ли се в мен,
виждат мрак.
Видят ли ме,
виждали жестокост.

Кой дълбокото
с поглед ще прониже?
Кой във мене
ще прозре?

Мойта същност огледална,
отразила други с пепелни очи,
гледащи във огледало
своите същини.

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??