Feb 26, 2009, 6:49 PM

Моята същност 

  Poetry
673 0 0
Душата ми е огън,
душата ми е лед,
запалена цигара, въглен,
езеро замръзнало до огледално.

Вгледат ли се в мен,
виждат мрак.
Видят ли ме,
виждали жестокост.

Кой дълбокото
с поглед ще прониже?
Кой във мене
ще прозре?

Мойта същност огледална,
отразила други с пепелни очи,
гледащи във огледало
своите същини.

© Гери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??