11.07.2009 г., 22:55 ч.

Моята тайна любов 

  Поезия » Любовна
4660 1 3

Бил съм насаме с теб, в ума си.
А в сънищата целувал съм устните ти.
Хиляда пъти.
Понякога те виждам да минаваш пред вратата ми.
Здрасти, мен ли търсиш?

Виждам го в очите ти.
Виждам го в усмивката ти.
Виждам го в погледа ти.
Само теб съм искал.

Ръцете ми са разтворени широко,
за да те прегърна някой ден.
Защото знаеш какво да кажеш,
когато ме погледнеш с нежен поглед.
И знаеш какво да направиш,
когато срамежливо замълча пред теб.

И толкова много искам да ти кажа
хиляди неща, които досега не изричах.
И толкова много искам да те прегърна,
че чак никога да не те пускам, защото...
... те обичам.

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Кашлица и любов не се крият е казъл народа! Живота е кратък и не крии любовта! Хубав стих! Поздрав!
  • Тайната Любов е Несподелена на мене не ги дрънкай!
  • Тайно, но все пак го направи!
    Поздрави, Пацо!
Предложения
: ??:??