21.09.2007 г., 9:45 ч.

Моята тревичка 

  Поезия
697 0 28


                                                   На моята дъщеря
                                             нежно и с много обич
 
                                 
                                  Растеш като тревичка,
                                  посята във дъжда -
                                  тихичко, безшумно -
                                  красива и добра.
                                  Очите ти - метличина,
                                  събират радостта,
                                  чиста е душата ти,
                                  сякаш къпана в роса.
                                  Ако някой стъпи тежко -
                                  сърцето ми кърви,
                                  нежно те изправям -
                                  пътят ти да продължи.
                                  Майчина съм сянка
                                  за житейските беди,
                                  тук съм, мила моя -
                                  и в радост, и в тъга.                 

                                       

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??