11.02.2007 г., 18:54 ч.

Моята тревога-С твоя образ и с твоя говор 

  Поезия
592 0 7
От тебе тичам, за теб се моля! Пред теб коленича, от теб се отричам. И после съжалявам. Омагьосан кръг ли е това? Защо аз сили нямам да извикам: "Ела, нещастнице, не бягай! Ела!" А тя, невинна се надига, от скривалището си излиза и като отровна змия, в сърцето ми болка влива... Тя е моето богатство. Моя ористница и радост. Тя е моята тревога, с твоя образ и със твоя говор!!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??