13.03.2016 г., 23:09 ч.

Моята зодия е "Лъв" 

  Поезия » Хумористична
434 0 1

Моята зодия е "Лъв"

 

Защо така нещастно се препирам?

Забързал съм се аз, но накъде!

О, никога със скръстени ръце не спирам...

От времето ми някой все краде!

 

Аз цял живот съм вечно неспокоен:

секунди от секундите деля!

Изрядния за мене е достоен,

на хауса аз взе се инатя!

 

Не славя хората,които искат

да си живуркат сладко във покой,

настъпените гдето само пискат

и сълзите им са като порой!

 

Не мога аз на срещите да чакам.

Спокойно аз не мога да търпя!

Когато някой нещата протака,

без него често тръгвам да вървя!

 

За мен Живота е една пътека,

в която трябва бързо да вървиш

и бързайки с задачите нелеки,

ти трябва другите да надвървиш!

 

И затова аз толко се препирам!

На срещите си вечно ходя пръ

Затуй и мързеливците презирам,

защото аз по зодия съм "лъв".

11.06.2015г.Драгойново

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Който бърза - бавно стига...!!!
    "За мен Живота е една пътека,
    в която трябва бързо да вървиш
    и бързайки с задачите нелеки,
    ти трябва другите да надвървиш!"
Предложения
: ??:??