10.10.2007 г., 20:06 ч.

Мрак и пустота 

  Поезия
584 0 3
 



Само мрак и пустота се лее в нашата страна,
животът ни е глас в далечната земя.

Дебне ни на всяка крачка пак опасността,
няма никаква спирачка сблъсъкът с реалността.

Демонски криле пронизват отчаяното ни небе
и хиляди сълзи обсипват шеметното ни море.

Наред с другите народи се доказваме и ние пред света,
но нашите сърца усещат, че всичко е игра.

© Цветомира Тинкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??