29.09.2009 г., 11:49 ч.

Мрази ме 

  Поезия » Любовна
626 0 1

Мрази ме, мрази ме.

С отрова ме напивай.

С омраза ме завивай.

Гледай ме презрително,

само поглед не отвръщай.

И гръб не ми обръщай.

Мрази ме, обичай да ме мразиш. 

Но никога не ме подминавай.

И с мълчание не ме наранявай.

Към стената ме тласни.

С дъха си в моите устни ме стресни.

И кучка ме наречи.

Нека в твоите очи съм цинична.

Мрази ме, мрази ме!

Всичко, само не и да съм ти безразлична!

Мрази ме от дъното на сърцето си.

Само така ще съм там...

© Софийската Софиянка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • От творбата ти лъха чиста и неподправена страст - страст, на която е способно само момиче, което може да обича истински и което е наранявано многократно.
Предложения
: ??:??