4.11.2010 г., 13:49 ч.

Мрази ме 

  Поезия » Еротична
1335 0 3

Хайде, накажи ме - мрази ме,
крещи и псувай.
Виждам омразата в очите ти.
Усещам вината в целувките ти.
Към тази стена прикови ме.
Разкъсай дрехите - мрази ме.
На това легло разпилей ме цялата.
Утре ще мразиш и покварата.
Нека се слеем в огъня на страстта,
нека  се мразим - но и това ще е лъжа!!!


Знаеш, нощем плача
за тази нощ неизживяна.

 

(посветено на А...)

 

 

© Апокалиптикс А Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??