26.10.2012 г., 16:18 ч.

Мразя 

  Поезия » Любовна
637 0 1

                                           Мразя те,  

                         защото си така прекрасен.

                                           Мразя

                              как ме караш да горя.

                                           Мразя

                               твоя поглед страстен. 

                                           Мразя се,

                                   че те боготворя.

                                           Мразя те,

                           защото ти си най-добрият. 

                                           Мразя

                          как без теб не мога да живея. 

                                           Мразя 

                             всичко в теб самия. 

                                           Мразя се, 

                               че пак за теб копнея. 

                                           Мразя, 

                          че винаги не си до мен.

                                           Мразя, 

                          че не мога вече да отричам. 

                                           Мразя те!  

                           И ще те мразя всеки ден.

                                           Мразя те, 

                                защото те обичам...

© Нал Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??