Мразя те,
защото си така прекрасен.
Мразя
как ме караш да горя.
Мразя
твоя поглед страстен.
Мразя се,
че те боготворя.
Мразя те,
защото ти си най-добрият.
Мразя
как без теб не мога да живея.
Мразя
всичко в теб самия.
Мразя се,
че пак за теб копнея.
Мразя,
че винаги не си до мен.
Мразя,
че не мога вече да отричам.
Мразя те!
И ще те мразя всеки ден.
Мразя те,
защото те обичам...
© Нал All rights reserved.