5.11.2015 г., 17:57 ч.

Мразя го 

  Поезия » Любовна
281 0 0

Мразя го

Мразя го за това, че ме направи негова за миг.
Мразя плътния му внушаващ респект глас.
Мразя очите му тъмни, като мрака,които ме гледаха с такова обаяние.
Мразя кожата му, която ухаеше на секс.
Мразя го за това, че всяка секунда прекарана с него ме правеше още повече подвластна на него и неговите емоции.
Мразя го за това, че говореше за бъдеще, но аз не бях в него.
Мразя го за това, че всеки път, когато сложа край, той слагаше ново начало. 
Мразя го за това, че мачкаше чаршафите с мен, а после се връщаше при нея.
Мразя го, но мразя повече себе си. 
Но така е той ме има за своя изгора, а нея за негова вечна опора…

© Силвия Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??