25.05.2007 г., 22:20 ч.

Мразя те 

  Поезия
655 0 1

Мразя те, защото ме нарани,
мразя те, защото ме уби.
Мразя те заради лъжата,
мразя те заради тъгата.



Душата ми красива ти отне,
с лъжовни думи я превзе.
Любовта ми защо потуши,
сърцето ми защо разби?


Няма я вече лъжата,
няма я вече мечтата.
Нямам вече аз онова сърце,
остана само плачещо дете.

© Ангелски Греховна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??