Проклето да си Слънце!
Пак изгря и прокуди моята Луна.
Проклето да си Слънце!
Искам да се върна при нощта.
Проклето да си Слънце!
Деня да се крия ми нарежда.
Проклето да си Слънце!
С лъчите си стопяваш всяка моя вяра и надежда.
Проклето да си Слънце!
А така обичаш те преди.
Проклето да си Слънце!
Мразя те,но мразиш ме и ти.
© Ина Всички права запазени