9.09.2005 г., 1:44 ч.

Мразя те 

  Поезия
986 1 0
Мразя, когато те няма.
Мразя да бъда сама.
Мразя твойта измама.
Мразя да си правиш с мен шега.
Мразя да ми говориш с насмешка.
Мразя да критикуваш всяка една моя грешка.
Мразя те и ми иде да плача
и таз омраза на всеки да изплача,
но от всичко най-много мразя това,
че те обичам!

© Габриела Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??