25.12.2007 г., 12:48 ч.

Мразя този момент! 

  Поезия » Друга
991 0 3
Мразя нощите, защото оставам сама,
защото самотата ме обзема,
защото сълзите ме превземат.
Мразя нощите, защото ми носят болка,
защото ми носят спомени,
защото ме нараняват.
Мразя момента, в който усещам липсата на любов,
в който не усещам ласката на човека до мен.
Мразя момента, в който осъзнавам, че понякога не мога да се справя сама.
Момента, в който се чувствам безпомощна и оставам всичко да се ръководи от съдбата... ако съществува.

© Кати Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??