10.10.2010 г., 17:18 ч.

Мудернъ Златъ 

  Поезия » Хумористична
792 0 3

Мудернъ Златъ


 

Глей я мойтъ кикиморъ -

кълкити пиче нъ дворъ.

Вирнълъ нагор пулътъ -

сбра мъжети в махълътъ.

 

Дъ бяхъ те кът на Наоми,

а тя с тез бутови угромни -

Земя пуд нея са тресе

пу пътя шом са пунисе.

 

Къту мума бе прекраснъ,

у талиятъ - финъ, тяснъ,

а днес у гъзъ - цял дикар,

върти гу къту мутукар.

 

Турилъ капъ перифернъ,

шъ съ праи нъ мудернъ,

с чашъ ментъ у ръкатъ -

те ви я куконъ Златъ!

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Когато ми е тъжно,ще идвам да си го чета!Уникално е !
  • Айди, айди,ти ша каиш!
    Кво сос моьо гъзър праиш,
    я си извади поука-
    глей кво праи комшолука!
Предложения
: ??:??