3.10.2018 г., 0:37 ч.

Муза 

  Поезия » Свободен стих
390 2 4

Възможно ли е

за създателя - творец

жената - вече покорената -  

да си остане пак негова Муза?

 

А защо пък - не!  Аз казвам - "Да!"

Когато не само сетивата петте нейни,                                      

но и Духът в нея разсъблечен и разсънен е.

Да! Питате ме сега за невъзможните неща ли?

Скоро стават те възможни за оня или пък за оная,  

които след дългото лутане сред тъма и студ не само

с очи бистри, но и със сърца чисти вече са прогледнали.

 

 Самадхи

 

© Гюлсер Мазлум Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??