15.05.2008 г., 0:04 ч.

Муза 

  Поезия » Любовна
712 0 2

Тя дойде внезапно, без покана,
и душата ми разтърси с взлом.
И запях в стиховете бели
за любов, неизживяна плам.

Тя дойде, ръката си подаде
и свят тъй чуден ми разкри.
Сърцето затуптя кат полудяло,
от радост, страст, мечти.

Тя дойде, не знаех аз за нея,
съдбовна, мъдра и добра.
От дълбините на душата
послания изрови и разпиля.

15.05.2007.

© САРА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??