4.06.2016 г., 23:37 ч.

Музика 

  Поезия
499 0 0

Музика – какво ли означава?
Звук, мелодия.. дори живот.
Настроение някак ти предава
и чувства, събрани в едно.
Повечето будят се с нея
(или с кафето в ръка).
Под душа, в колата .. всички пеят,
някои пък – на сцената.
Нужен ти е само ритъм
и кръвта започва да кипи.
Не си танцьор.. Ами опитай!
Музиката събира, Не дели.
Няма граници и бариери,
само петолиния и ноти.
Нейният език един е
и от всички хора се говори.
Текстописци, аранжори,
артисти и певци,
композитори, танцьори..
те от музиката  са докоснати.
Ако не се припознаваш
и един от тях не си,
важното е да се забавляваш,
щом музика в сърцето ти звучи!

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??