6.05.2017 г., 22:34 ч.

Музика на живота 

  Поезия » Философска, Гражданска
979 4 1

Съставен от ноти, разпръснати в хаоса.

Такъв е животът – сгрешена симфония,

написана наяве, като абстракт,

синтезиращ единствено наш‘та ирония.

 

Петолинието е тяло, а пък нотите – чувства.

Паузите са времето, когато сме сами.

Всеки знак си има свое място,

за да може живота така да звучи.

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??