14.05.2008 г., 8:30 ч.

Музиката 

  Поезия
883 0 0
"Музиката"


Една страст в мен шепти.
Ден и нощ не спи!
Мелодии най-различни,
понякога дори и романтични.
В главата ми звучат
и в живота ме съпътстват.
Всички казват ми: "Луда си" -
да обичаш толкоз музиката!
Но те не разбират това,
за тях е просто една мелодия!
А аз откривам част от мен
във всеки един рефрем.

© Александра Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??