9.06.2007 г., 20:40 ч.

Музиката е красива истина 

  Поезия
1098 0 9
Да, музиката е красива истина,
като безумно цвете сред паважа,
с измислените ноти на миража,
с изстраданите бели стихове,

като очакване за петък вечер,
преднощен микс от ром и капучино,
две думи щастие като на кино,
негаснещ ден в оранжево облечен,

като балсам за скъсаните струни,
воал за болката от тръпна рана,
безлунна нощ от спомени огряна,
пиян копнеж по младо пълнолуние.

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??