15.06.2020 г., 23:22 ч.

Музиката на живота... 

  Поезия » Философска, Свободен стих
641 2 2


Чувам песента на тревите.

Чувам зова на горите.

Чувам лъчите на слънцето.

Чувам звездите на луната.

 

Имаме тази възможност

да изпитаме сърцето на живота.

Носим в себе си възможността

да мечтаем, да сбъдваме мечтаното.

 

Всеки трябва да открие своя начин-

по пътя към нещо съкровено.

Да изпитаме смелостта да създаваме.

Да изпитаме душата да обичаме.

 

Няма какво да чакаме повече,

тази магия всичко преодолява.

Живота идва и си отива.

Но всичко идва на мястото си.

 

Имаме този единствен път,

да изпитаме сърцето на живота.

Носим в себе си способността

да страдаме и да се радваме.

 

Всеки изписва своята история-

по пътя към нещо съкровено.

Да живеем без да нараняваме.

Да изпитаме музиката на живота.

 

Няма какво да чакаме повече,

изборът да обичаме - всичко преодолява.

Живота си отива, но и остава.

И всичко идва на мястото си.

 

Чувам полета на птиците.

Чувам танца на небесата.

Чувам зова на земята.

Чувам гласовете - да обичам.

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Цветенце! ❤️🌷🦋🌺🍀🌼Поздрави!
  • Нежна и въздействаща музика! Нека винаги я чуваме с душа и сърце 💗❤️🌷🌸🦋! Поздрави, Лили!🌹
Предложения
: ??:??