3.06.2008 г., 14:52 ч.

Музиката на твоето тяло 

  Поезия
594 0 4

Музиката на твоето тяло

Музиката на твоето тяло

възпламенява звездите.

Смехът ти събужда птиците

и те щастливи се реят

из зареденото с обич пространство.

Не стига въздухът за двама!

Ще се разлея в теб!

Ще те обсебя!

Направила съм ти магия за обич...

© Маргарита Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??