Музиката на твоето тяло
Музиката на твоето тяло
възпламенява звездите.
Смехът ти събужда птиците
и те щастливи се реят
из зареденото с обич пространство.
Не стига въздухът за двама!
Ще се разлея в теб!
Ще те обсебя!
Направила съм ти магия за обич...
© Маргарита Йорданова All rights reserved.