28.11.2008 г., 20:38 ч.

Мъдрост 

  Поезия » Гражданска
697 1 1
Мъдрост

Светлина огрява ни сърцата,
туптящи в нашите тела.
Ще нося обичта в душата,
в очакване на мъдростта.

По своему е всеки мъдър,
в душата му искри искрят.
Остава в самотата нощна,
обич и любов да му дарят.

На нов живот поставяме начало,
това подсказват нашите души.
Оброк поехме в сърцата,
обич да съпътства бъдещите дни

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??