Nov 28, 2008, 8:38 PM

Мъдрост 

  Poetry » Civilian
714 1 1
Мъдрост

Светлина огрява ни сърцата,
туптящи в нашите тела.
Ще нося обичта в душата,
в очакване на мъдростта.

По своему е всеки мъдър,
в душата му искри искрят.
Остава в самотата нощна,
обич и любов да му дарят.

На нов живот поставяме начало,
това подсказват нашите души.
Оброк поехме в сърцата,
обич да съпътства бъдещите дни

© Васил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??