2.10.2019 г., 7:47 ч.

Мъдростта пристига с годините 

  Поезия » Друга
531 0 0

Мъдростта пристигала с годините,
а при мене идва лудостта,
всеки ден живея с пълна сила
и белите коси не ще ме спрат.

 

А казват ми - "е, хайде вече стига,
бъди сериозна и улегнала жена"!
Отвръщам им - скромността не ми отива
и от скука не ще да чакам да умра.

 

Мъдростта пристигала с годините,
но има още много време за това.
Всеки миг ценете, че го има,
живейте и се радвайте сега!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??