10.01.2014 г., 10:24 ч.

Мъгла 

  Поезия
442 0 2

отказва твърдо
да го наричат с имена
познавали го по-добре 
по почерка
и по походката
или поне така твърди
и броди бавно
през мъгли по-плътни
от оризова хартия
и крачките му
правят бавни разрези
в които думите
потъват
преди да са написани

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??