2.06.2009 г., 19:12 ч.

Мъгла 

  Поезия » Друга
619 0 2

... и ще цари мъгла
ще прокопая хиляди тунели
един не ще оставя да се върна
сънуваните ужаси ще свършат
измамливите думи ще умрат
от празнота ще заболи до кръв
ти няма да се мъчиш да си спомняш
и няма да очакваш
да се завръщат небили неща
а ще цари мъгла...

© Диана Маринска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Опитай да летиш, вместо да копаеш тунели.
    Не е чак толкова страшно като под земята.
  • Тъжно...
Предложения
: ??:??