Побъркан свят!
Мъже много –
но само подобия.
На изчезване били
... вярно е!
Срещнах теб,
когато обявих те
гласно за изчезнал вид.
Мъж си, да!
Точно, от какъвто
се нуждаех.
Имаш дух и амбиция,
сила на рицар.
Липсват ти доспехи,
но ръцете ти са здрави,
а ума ти сече,
като бръснач.
Мъж си, заклевам се.
Рядкост си, убедена съм.
Силен си, виждам.
Но и самотен –
Ще ти помогна!
Даде ми мъжка вяра,
хъс и сила,
а аз на теб ще дам
женска красота,
дързост и закрила.
© София Русева Всички права запазени