29.11.2015 г., 22:32 ч.

Мъж ли съм? 

  Поезия » Еротична
945 0 14

Често мъжете ги дебнат маймуни -

много красиви, но с празни кратуни.

Мъжете знаят, че не ги обичат,

ала обичат след тях да тичат...

 

Да се катерят на страстта на клона,

да си люлеят Онуй и Нагона.

Маймуните мъжкото Его чешат

и скритите мисли решат ли, решат...

 

Мъж ли съм? Как ? Няма да ù откажа!

Няма кой на жена ми да каже.

Често мъжете ги дебнат маймуни,

които изпразват и мъжки кратуни...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??