23.08.2007 г., 15:32 ч.

Мъж за чудо и приказ 

  Поезия » Хумористична
1203 0 4

Из "Перфекционисти"

Истински мъж съм аз,
всяка мени иска.
По улицата припадат от захлас.
После със вода са плискат.
Плешив съм малко и дебел,
ала там пък мий  чара,
балканче на старо съм си взел
и свиркам на женити през дувара.
Сутрин като ям, все петна остават,
после цял ден накапан  ходя,
ни съм от тия дет са престарават.
Вечер засмян по кръчмити бродя!
Нямам работа, пари и къща,
но тъй ми е добре,
не искам ни деца, ни тъща -
и без тях купонът си тече.
Знам, животът с мен е рай!
Чуден мъж съм аз, всяка мени иска,
па ко ощи ни ма знай,
след тоз стих ша й са приискам.

© Ами Тола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??