24.09.2015 г., 17:31 ч.  

Мъж за една жена 

  Поезия » Любовна
476 0 0

Ти ми каза,че не си мъж само за една жена,

думите са тежки,дори от тях  ме заболя...

Но въпреки всичко разбирам това,

че мъжете не могат да бъдат само с една!

 

Прави с другите каквото си поискаш,

спи с тях и с ласки ги дари..

Но моля те,недей да влагаш чувства,

след това тръгни, и си върви!

 

Нека тялото ти да не бъде само мое,

но в сърцето ти да има място само,

и единствено за мен,защото всичко

ще се окаже напразно,мечтите ми ще

се превърнат в куп изпепелен!

 

Мъж за една жена няма,той е просто

измама голяма...

Винаги се намира някоя друга жена,

която да накара мъжа да тръгне в

погрешната страна..

Но тя ще си остане поредната бройка,

която се е опитала,но не е успяла да

раздели една двойка!!

Мъжът може да спи с много жени,

но само за една СЪРЦЕТО МУ ЩЕ ТУПТИ!        

         

© Виктория Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??