Ти ми каза,че не си мъж само за една жена,
думите са тежки,дори от тях ме заболя...
Но въпреки всичко разбирам това,
че мъжете не могат да бъдат само с една!
Прави с другите каквото си поискаш,
спи с тях и с ласки ги дари..
Но моля те,недей да влагаш чувства,
след това тръгни, и си върви!
Нека тялото ти да не бъде само мое,
но в сърцето ти да има място само,
и единствено за мен,защото всичко
ще се окаже напразно,мечтите ми ще
се превърнат в куп изпепелен!
Мъж за една жена няма,той е просто
измама голяма...
Винаги се намира някоя друга жена,
която да накара мъжа да тръгне в
погрешната страна..
Но тя ще си остане поредната бройка,
която се е опитала,но не е успяла да
раздели една двойка!!
Мъжът може да спи с много жени,
но само за една СЪРЦЕТО МУ ЩЕ ТУПТИ!
© Виктория Тодорова All rights reserved.