24.06.2020 г., 0:55 ч.

Мъж за любов 

  Поезия » Любовна
986 0 3

Аз не съм ти за в къщата.

(Доскучавам с престоя)

Туй присъствие, мъжкото

ми го вика неволята... 

Все с любов недохранен 

търся сит да осъмна, 

а събуждам се с рани, 

от наяве, несбъднат... 

За любовник не ставам. 

Не и този типаж - 

дето носи наслада, 

сякаш чука кофраж...

Аз съм топлият дъжд. 

От целувки и допир. 

Нива с цъфнала ръж 

си ми Ти във леглото. 

Но... не съм ти за в къщата. 

В мене блика живота. 

Някак повече да прегръщам. 

А бе..., мъж за любов... 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??