Мъжете са си тъпанари,
често безразлични и като шопари,
кочината - и това е!
Друго не иска и да знае!
Но жената, с нежната ръка,
може да го мотивира,
да събуди заспалата душа
и тайничко да го препрограмира...
Тогава своенравният Пинокио,
става истинско момче!
Може и да е жестоко,
но теслата дялка най-добре!
Така че, знайте, мили дами –
всеки мъж си е дърво!
Използвайте ви свойте длани
за да направите от него, нещо по-добро!
© Добромир Иванов Всички права запазени