1.02.2018 г., 9:41 ч.

Мъжете са много 

  Поезия » Любовна, Философска, Бели стихове, Свободен стих, Друга
985 4 0

 

,, Скъпа, мъжете са много.
Единият ще иска да ти вижда усмивката, вторият ще иска да вижда твоите извивки на лунна светлина.
Третият ще те иска до себе си, четвъртият няма да оцени дори присъствието ти.
Петият ще направи всичко, само за да може да те прегърне и да гали косата ти.
Шестият ще изхарчи цяло състояние по теб, за да те има в леглото си.
Мъжете са много, мислещите се за мъже - още повече.
Ти, скъпа, трябва да ги наблюдаваш, да ги разтрепериш и да докажеш какво си самата ти.
Мъже много, но ти си една. 
Недей да броиш капките в очите ти, а усмивките в дните ти.
Мъже много, но ти си една.
Не го забравяй! "

30.01.2018

© buchittaa Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??