Мъжко време
на мъжки надежди.
Мъжко вино
на мъжки софри.
И сърцето ми
вече не трае –
мъжка песен
в гърдите реди!
А Небето – расте
до Звездите!
И просторът
от гайди ручи!
Инак всичко
отива на кино.
И България
ще се обезличи…
© Георги Ревов Всички права запазени