28.06.2013 г., 11:16 ч.

Мъжка сила 

  Поезия » Любовна
670 0 1

Като облак огромен

се спускаш тревожно над мене...

В предчувствие за буря

плахо се отдръпвам...

 

Поисках някъде на завет

от теб да се укрия,

да избягам в привичните си,

в уморените си мисли...

 

Но сянката ти,

затъмнила хоризонта,

не ми оставя надежда за спасение.

И ме омая мъжката ти сила...

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??