Jun 28, 2013, 11:16 AM

Мъжка сила 

  Poetry » Love
722 0 1

Като облак огромен

се спускаш тревожно над мене...

В предчувствие за буря

плахо се отдръпвам...

 

Поисках някъде на завет

от теб да се укрия,

да избягам в привичните си,

в уморените си мисли...

 

Но сянката ти,

затъмнила хоризонта,

не ми оставя надежда за спасение.

И ме омая мъжката ти сила...

© Наташа Биразова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??