28 jun 2013, 11:16

Мъжка сила 

  Poesía » De amor
719 0 1

Като облак огромен

се спускаш тревожно над мене...

В предчувствие за буря

плахо се отдръпвам...

 

Поисках някъде на завет

от теб да се укрия,

да избягам в привичните си,

в уморените си мисли...

 

Но сянката ти,

затъмнила хоризонта,

не ми оставя надежда за спасение.

И ме омая мъжката ти сила...

© Наташа Биразова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??