4.02.2018 г., 22:25 ч.

Мъжка сълза 

  Поезия » Философска
354 0 4

                                                       Мъжка сълза

 

Мъжката сълза, когато я видиш ти,

дали от болка е или от тъга!

Не се усмихвай, просто го прегърни,

тя искренна е идва от душа!

 

Прегърни го, да усети твоята топлота,

да забрави за своята Самота!

 

Мъжете също плачат понякога,

без сълзи, плаче тяхната душа!

Лицето каменно, ридае сърце,

понякога скришом, като малко дете!

 

Сълзи от болка и за любовта,

загубили любимата за тях жена!

Изтрива с ръкава своята сълза,

продължава живота си, своята борба!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??