24.11.2017 г., 16:32 ч.

Мъжки сълзи 

  Поезия » Философска
747 1 5

Мъжете плачат ли, кажи?

И могат ли да бъдат романтични?

Дали са слабост мъжките сълзи,

дали наистина са нетипични.

 

Защо мъжете трудно се разкриват,

защо затварят своите души?

Все някога ще трябва свят да види това,

което всъщност ти тежи.

 

Поверие е, че сълзите са присъщи

единствено на крехките души.

Когато в теб едни и същи

намират пристан яростни вълни,

 

И притаила дъх душата с вопли стене,

изчакваща решителен момент.

Във който плавно тя да се разлее,

да се освободи и да се раздаде.

 

23.11.2017г.

© Красимира Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??