13.01.2011 г., 23:38 ч.

Мъжко обаяние 

  Поезия » Друга
594 0 0
Две очи - светещи, блестящи,
две трапчинки, устни нежни,
две ръце - чакащи, зовящи,
силни, мъжки, небрежни.

И силно мъжко обаяние,
съчетано с чар момчешки,
будят истинско желание
и страсти пламенни, горещи.

Мечтая за усмивката на това лице
и за поглед от красивите очи.
Но в разтреперените ми ръце
прекрасната снимка мълчи...

© Т.Т. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??